Spreekuur voor debutanten

10 januari 2024

Ben je bezig met het schrijven van je tweede literaire boek en ben je van plan om voor komende 15 maart een aanvraag in te dienen in de startersronde van de regeling Projectsubsidies voor publicaties? Dan ben je van harte welkom op ons inloopspreekuur, waar je live of online al je vragen kunt stellen over je aanvraag of het proces. Het spreekuur zal plaatsvinden op woensdag 31 januari en vrijdag 2 februari.

Als je na 1 januari 2021 gedebuteerd bent met een literair boek en voor dat debuut een contract hebt afgesloten bij een uitgeverij dat voldoet aan de voorwaarden van het Modelcontract GAU/Auteursbond, kun je waarschijnlijk een subsidieaanvraag indienen voor het schrijven van je tweede boek. De deadline voor het indienen van een aanvraag in de startersronde van de regeling Projectsubsidies voor publicaties is op 15 maart.

Schrijvers die aan hun derde literaire boek gaan werken, kunnen tijdens deze ronde ook een aanvraag indienen. Ook zij welkom op het spreekuur.

Om deel te nemen aan het inloopspreekuur (online of op het kantoor van het Letterenfonds in Amsterdam), meld je je uiterlijk vrijdag 26 januari aan via het online formulier hieronder.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Raoul Markaban, r.markaban@letterenfonds.nl.