Weblog

Toots

Dagboek Stine Jensen - slot

4 oktober 2012 - Stine Jensen

Van 1 tot en met 4 oktober 2012 vindt in Istanbul het Istanbul Tanpınar Literature Festival plaats, waaraan Kader Abdolah, Gerbrand Bakker, Laia Fàbregas, Stine Jensen, Marjolijn Hof en Herman Koch deelnemen. In het programma ‘Café Amsterdam’ lezen en debatteren ze met hun internationale collega’s. Schrijver en filosoof Stine Jensen houdt voor deze site een weblog bij, vandaag het slot.

Lees meer

Dirty Tricks

Dagboek Stine Jensen - deel 3

3 oktober 2012 - Stine Jensen

Van 1 tot en met 4 oktober 2012 vindt in Istanbul het Istanbul Tanpınar Literature Festival plaats, waaraan Kader Abdolah, Gerbrand Bakker, Laia Fàbregas, Stine Jensen, Marjolijn Hof en Herman Koch deelnemen. In het programma ‘Café Amsterdam’ lezen en debatteren ze met hun internationale collega’s. Schrijver en filosoof Stine Jensen houdt voor deze site een weblog bij, vandaag deel drie.

Lees meer

Down & dier

Dagboek Stine Jensen - deel 2

2 oktober 2012 - Stine Jensen

Van 1 tot en met 4 oktober 2012 vindt in Istanbul het Istanbul Tanpınar Literature Festival plaats, waar meer dan 60 auteurs uit 22 landen optreden. Dit jaar gaat de aandacht uit naar Nederlandse literatuur; de schrijvers Kader Abdolah, Gerbrand Bakker, Laia Fàbregas, Stine Jensen, Marjolijn Hof en Herman Koch zullen in het programma ‘Café Amsterdam’ lezen en debatteren met hun internationale collega’s. Schrijver en filosoof Stine Jensen houdt voor deze site een weblog bij, vandaag deel twee.

Lees meer

Isztambul

Dagboek Stine Jensen - deel 1

29 september 2012 - Stine Jensen

Van 1 tot en met 4 oktober 2012 vindt in Istanbul het Istanbul Tanpınar Literature Festival plaats, waar meer dan 60 auteurs uit 22 landen optreden. Dit jaar gaat de aandacht uit naar Nederlandse literatuur; de schrijvers Kader Abdolah, Gerbrand Bakker, Laia Fàbregas, Stine Jensen, Marjolijn Hof en Herman Koch zullen in het programma ‘Café Amsterdam’ lezen en debatteren met hun internationale collega’s. Schrijver en filosoof Stine Jensen zal voor deze site een weblog bijhouden.

Lees meer

Schrijver

Stine Jensen

Stine Jensen (1972) is filosoof en schrijver. Ze heeft een mediacolumn in NRC Handelsblad en treedt daarnaast regelmatig op in televisie- en radioprogramma’s als opiniemaker. Ze publiceerde onder meer de boeken Waarom vrouwen van apen houden, Turkse vlinders, Leugenaars *en *Echte vrienden. Intimiteit in tijden van Facebook, GeenStijl en Wikileaks. Haar roman Dokter Jazz werd genomineerd voor de Academica Debutantenprijs. Samen met Rob Wijnberg schreef ze de bestseller Dus ik ben. Een zoektocht naar identiteit. Dit boek is uitgegroeid tot een crossmediaal project, dat ook bestaat uit een website en een televisieprogramma dat door Jensen wordt gemaakt en gepresenteerd. Voor meer informatie zie www.stinejensen.nl en www.dusikben.nl.