nieuws

Beleidsperiode 2025 – 2028

Spreekuur Meerjarenregeling

16 november 2023

Op 1 februari 2024 sluit de aanvraagtermijn voor het aanvragen van een vierjarige subsidie 2025 – 2028 bij het Letterenfonds. Uiterlijk 1 december 2023 zal het Letterenfonds de nieuwe meerjarenregelingen publiceren. Omdat er deze beleidsperiode een aantal zaken veranderen, is het voor organisaties mogelijk om zich in te schrijven voor een open spreekuur met medewerkers van het Letterenfonds.

De huidige mogelijkheid om een tweejarige subsidie aan te vragen verdwijnt – alle meerjarensubsidies worden de komende beleidsperiode voor vier jaar toegekend. Nieuw is ook dat er aparte subsidieregelingen zijn voor literaire organisaties en literatuur-educatieve organisaties. Lees hier meer over de nieuwe subsidieperiode.

Spreekuur

Aanvragende literaire organisaties kunnen op verschillende data in december 2023 of januari 2024 een (live of online) afspraak met medewerkers van het Letterenfonds maken om vragen over de vierjarige subsidieregelingen te stellen en/of advies te vragen over specifieke onderwerpen die bij de aanvraag aan de orde moeten komen.

Je kunt je inschrijven voor een datum en tijdstip via deze link.

Pieter Jan van der Veen

Contact

Pieter Jan van der Veen

Subsidiespecialist

[email protected]