agenda

Rotterdam Storytelling Festival

3 december 2022

Op zaterdag 3 december vindt in theater Zuidplein het Rotterdam Storytelling Festival plaats. Het Storytelling Festival, dat al vijftien edities in Amsterdam bestaat, maakt voor de derde keer een uitstapje naar Rotterdam. Acteurs en verhalenvertellers van over de hele wereld delen hun verhalen met het publiek. Het thema van deze editie is Desire.

Het festival presenteert toonaangevende binnenlandse en buitenlandse vertellers en geeft ruimte aan talent. Artistiek uitgangspunt is het presenteren van een zo groot mogelijke diversiteit aan vertellers en verhalen, waarbij het belangrijk is dat de vertellers zich met hun verhalen verhouden tot de hedendaagse samenleving.

’s Middags treedt Patrick Ribeiro op met het familieverhaal Contra Corrente, in de avond brengt Sahand Sahebdivani een ode aan zijn vader, een Iraanse revolutionair, in Het Verre Woord.

Het Storytelling Festival wordt ondersteund door het Nederlands Letterenfonds via de regeling Projectsubsidies literaire en literatuur-educatieve activiteiten.

Links