agenda

The Hague Storytelling Festival

25-27 november 2022

Van vrijdag 25 tot en met zondag 27 november vindt in theater STET het The Hague Storytelling Festival plaats. De mooiste acts van het Amsterdam Storytelling Festival vinden in Den Haag nogmaals onderdak. Acteurs en verhalenvertellers van over de hele wereld delen hun verhalen met het publiek. Ook is er ruimte voor workshops, masterclasses en muziek. Het thema van deze editie is Desire.

Het festival presenteert toonaangevende binnenlandse en buitenlandse vertellers en geeft ruimte aan talent. Artistiek uitgangspunt is het presenteren van een zo groot mogelijke diversiteit aan vertellers en verhalen, waarbij het belangrijk is dat de vertellers zich met hun verhalen verhouden tot de hedendaagse samenleving.

Met een storytelling workshop van Raphael Rodan en Sahand Sahebdivani en de shows 100 men, Four Weddings (and an Iranian Funeral), Silent flight, Night Travel en Learning to Fly. Het programma op zondag is voorzien van een Nederlandse doventolk.

Het Storytelling Festival wordt ondersteund door het Nederlands Letterenfonds via de regeling Projectsubsidies literaire en literatuur-educatieve activiteiten.

Links