agenda

Kinderfestival voor (jeugd)literatuur

Boekids Festival

21-22 mei 2022

Op zaterdag 21 en zondag 22 mei 2022 vindt van 12.00 tot 18.00 uur het Boekids Festival plaats bij cultureel podium PIP in Den Haag. Het festival staat in het teken van het vergroten van leesplezier onder kinderen en ouders. Boekids Festival wordt ondersteund door het Nederlands Letterenfonds.

Festivalprogramma van zaterdag 21 mei

Bezoek op de eerste dag van Boekids de muzikale optredens van Roosbeef, KinderKees, Diede van den Heuvel, Arno & Tims Swingorkest, of doe mee aan de workshops van Bob Popcorn (naar het boek van Martijn van der Linden), Op de rug van Bigi Kayman (naar het boek van Henna Goudzand Nahar), Het Andere Koek Boek (een kookboek geschreven door Mirjam Marks en Rianne van Duin) en Ik ben Pippi niet (prentenboek van Yvonne Jagtenberg). Bekijk de interactieve voorstelling Pim en Pom en de Beestenbende, of luister in de Bubbeltent ontspannen naar verhalen.

Festivalprogramma van zondag 22 mei

Op de tweede festivaldag brengen Donnie, De Kraaien en Apennoten hun muziek ten gehore. Er zijn workshops te volgens rondom de boeken Wonderbos (Jan Paul Schutten en Medy Oberendorff), Idje wil niet naar de kapper (Michael Middelkoop en Lisa van Winsen), Het Andere Koek Boek (Mirjam Marks en Rianne van Duin), en De meisjes (Annet Schaap), Bob Popcorn (Martijn van der Linden). Ook is het mogelijk te luisteren naar verhalen in de Bubbeltent.

Meer informatie over de ticketverkoop is hier te vinden. Op de website van Boekids kunt u terecht voor meer info over het programma.