agenda

Uitgesteld: Grasnapolsky

30 jul-1 augustus 2021

  • In verband met de coronamaatregelen is Grasnapolsky 2021 uitgesteld. Het festival vindt nu plaats op 11, 12 en 13 maart 2022 in Fabriek De Toekomst*

Van 30 juli tot en met 1 augustus is er een speciale, zomerse editie van Grasnapolsky in en rondom Fabriek de Toekomst in Scheemda. De eerste namen zijn bekend, het volledige programma wordt in de komende weken bekendgemaakt.

Grasnapolsky biedt een weekend lang muziek, kunst en expedities op een bijzondere locatie. Het festival zoekt daarbij een balans tussen bekendere artiesten en nieuwe ontdekkingen. Grasnapolsky vindt altijd plaats op een onontdekte locatie in Nederland en legt een verbinding met de omgeving. Normaliter vindt Grasnapolsky plaats in de winter, maar dit jaar vindt vanwege corona een speciale zomereditie plaats.

Tickets zijn online te koop. Weekendtickets geven toegang tot drie dagen festival en drie nachten in de eigen tent op de festivalcamping. Het is ook mogelijk een glampingtent of camper-/caravanplek te boeken. Een weekendticket kost € 150, een dagticket (vrijdag) € 25,99.

Meer informatie