agenda

Crossing Border

You’ll have to scream LOUDER

10 juli 2021

Op zaterdag 10 juli 2021 presenteert Crossing Border het nieuwe, alternatieve literaire festival You’ll have to scream LOUDER. Van literatuur tot spoken word, van poëzie tot alternatieve muziek en crossovers: nieuwe stemmen in de literatuur en kunsten laten op dit festival van zich horen. Crossing Border wordt ondersteund door het Letterenfonds met een vierjarige subsidie.

Het festival vindt plaats in Den Haag, in en rondom het Energiekwartier, Studio Loos en Kunstinstelling NEST. Schrijvers als Maxime Garcia Diaz, Helena Hoogenkamp, Sofie Lakmaker en Lale Gül gaan in interviews en voordrachtsessies dieper in op hun werk, en op hun positie als jonge schrijver. In de aanloop naar het You’ll have to scream LOUDER wordt het programma met de exacte tijdsplanning bekendgemaakt.

You’ll have to scream LOUDER zal met publiek plaatsvinden. Het eerste deel van de kaarten is verkocht, afhankelijk van de tijdens het festival geldende coronamaatregelen zullen er mogelijk binnenkort meer tickets in de verkoop gaan.

Meer informatie