agenda

Online festival

Brainwash Digital

17-18 oktober 2020

In oktober organiseert Brainwash een tweedaags virtueel festival: Brainwash Digital. Schrijvers, filosofen en wetenschappers van over de hele wereld zijn te gast in deze online editie van het jaarlijkse evenement.

Tijdens het festival gaan zij met het publiek in gesprek over onder meer worstelingen met angst en liefde, veranderende machtsverhoudingen op het wereldtoneel, ethische dilemma’s in crisistijd en de mogelijkheid tot systeemverandering als de wereld op zijn kop staat.

De eerste namen worden in juni bekend gemaakt. Op de website van Brainwash kunnen vanaf heden earlybird-strippenkaarten voor het festival worden gekocht.

Over Brainwash

Jaarlijks organiseert Brainwash in oktober het Brainwash Festival, een denkfestival waar schrijvers, dichters, filosofen, wetenschappers, kunstenaars en theatermakers samenkomen om ideeën uit te wisselen, toekomstperspectieven te schetsen en antwoorden te formuleren op de grote vragen van onze tijd. Daarnaast organiseert Brainwash Talks en Specials, en worden op brainwash.nl dagelijks artikelen gepubliceerd.

Brainwash is door het Nederlands Letterenfonds ondersteund vanuit de regeling Literaire manifestaties en activiteiten