agenda

Uitverkocht

Brainwash Wanderlust

18 oktober 2020

Brainwash Wanderlust is een exclusief wandelfestival waar de vertraging wordt opgezocht en men (met inachtneming van de anderhalvemeterrichtlijnen) samen kan komen. Een denkfestival waar vernieuwende denkers een platform krijgen, zij het met een kleiner publiek, op intiemere locaties.

“I like walking because it is slow, and I suspect that the mind, like the feet, works at about three miles an hour. If this is so, the modern life is moving faster than the speed of thought, or thoughtfulness.”
Rebecca Solnit Wanderlust

Op zondag 18 oktober organiseert Brainwash een 3,5 uur durende wandelroute in Amsterdam langs voordrachten, performances en gesprekken. Theatermakers, schrijvers, filosofen en wetenschappers gaan met de deelnemers in gesprek over belangrijke hedendaagse vraagstukken. De nadere invulling van het programma blijft een verrassing.

Vanwege de nieuwe opzet is er een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Kaarten zijn te verkrijgen via de website van wanderlust.

Over Brainwash

Jaarlijks organiseert Brainwash in oktober het Brainwash Festival, een denkfestival waar schrijvers, dichters, filosofen, wetenschappers, kunstenaars en theatermakers samenkomen om ideeën uit te wisselen, toekomstperspectieven te schetsen en antwoorden te formuleren op de grote vragen van onze tijd. Daarnaast organiseert Brainwash Talks en Specials, en worden op brainwash.nl dagelijks artikelen gepubliceerd.

Brainwash is door het Nederlands Letterenfonds ondersteund vanuit de regeling Literaire manifestaties en activiteiten