agenda

Rotterdam

Geen Daden Maar Woorden Festival

12 oktober 2019

Op zaterdag 12 oktober staan vier locaties aan het Rotterdamse Deliplein in het teken van Geen Daden Maar Woorden Festival. Tijdens de 22e editie van deze culturele uitgaansavond genieten de bezoekers van een mix van interviews, optredens en voordrachten binnen de literatuur, muziek en spoken word. Op het programma staan onder meer Maartje Wortel, Jaap Robben, Max Greyson, Roos Rebergen, Dorothy Blokland en Siham Amghar.

Tijdens Geen Daden Maar Woorden Festival staat het geschreven, gezongen en gesproken woord van jong talent centraal.

Op het programma staan voordrachten van onder meer Maartje Wortel, Tom Hofland, Anne Moraal en Jaap Robben. Robben wordt daarnaast ook geïnterviewd, evenals de debutanten Michiel Cox en Iduna Paalman. Dichter Max Greyson draagt voor uit zijn tweede bundel Et Alors, die afgelopen zomer verscheen.

Spokenword-artiesten Yahmani Blackman en Dorothy Blokland treden zowel in duo-vorm als solo op en ook Siham Amghar, deelneemster van het Slow Writing Lab, pakt de microfoon.

Geen Daden Maar Woorden is onderdeel van Passionate Bulkboek, dat voor de periode 2017-2020 wordt ondersteund door het Nederlands Letterenfonds via de Meerjarige subsidies voor internationale festivals en literair-educatieve activiteiten.

Meer informatie