agenda

OBA Junior

Caraïbische Letterendag

1 oktober 2017

https://www.oba.nl/nieuws/caraibische-letterendag-oba-junior.html

De achtste editie van de Caraïbische Letterendag is een Junior editie. Een festival voor iedereen vanaf 6 jaar en ouder, op zondag 1 oktober in de Centrale Openbare Bibliotheek Amsterdam. De Caraïbische Letterendag ontving subsidie van het Nederlands Letterenfonds.

Er is een spannend en interactief programma voor de jeugd van 6 tot 13 jaar. Tien jeugdboekenschrijvers komen speciaal voor het festival over uit het Caraïbisch gebied, waaronder Roland Ròi Colastica en Cynthia McLeod. In totaal zijn er op zondag 1 oktober optredens en workshops van maar liefst 23 kinder- en jeugdboekenschrijvers. De festivaldag begint om 11:30 en eindigt om 16.30.

Meer informatie over het programma en aanmelding vindt u op de website van de OBA.

Deelnemende auteurs

Diana Lebacs (Curaçao), Roland Ròi Colastica (Curaçao), Jackie Bernabela (Bonaire), Liliana Erasmus (Aruba), Loekie Morales (Sint Maarten), Indra Hu (Suriname), Hilli Arduin (Suriname), Curt Fortin, Guillaume Pool, Hans en Monique Hagen, Joke van Leeuwen, Lydia Rood, Marit Törnqvist, Marijke van Mil, Henna Goudzand Nahar, Mariska Hammerstein, Anton van der Kolk, Peter Vervloed, Mylo Freeman, Charlotte Doornhein, Tio Ali (Curaçao), Brian Elstak en Cynthia McLeod (Suriname).