agenda

Daten met Arnon Grunberg

Lancering ‘Hartenjager’

19 juni 2017

http://www.spui25.nl/gedeelde-content/evenementen/evenementen/2017/06/hartenjager.html

Op maandagavond 19 juni wordt in de aula van de Oude Lutherse kerk de literaire datingapp Hartenjager gelanceerd. Games en literatuur komen samen in deze datinggame, waarin personages uit het werk van Arnon Grunberg tot leven komen. Lees de brieven die je van ze krijgt en schrijf hen terug, en probeer zo stukje bij beetje hun hart te veroveren. Als dat lukt, ontvang je een uitnodiging voor een ontmoeting. De app is gemaakt door Arnon Grunberg, Singel Uitgeverijen en Society of Play, en kwam mede tot stand dankzij het Nederlands Letterenfonds.

Tijdens de officiële lancering van Hartenjager neemt Arnon Grunberg de bezoeker mee in de wereld van games, literatuur en liefde. Met een aantal gasten gaat hij op zoek naar de raakvlakken én de knelpunten tussen de drie. Hoe kunnen games en literatuur elkaar versterken? En in welke vorm kunnen ze de liefde dichterbij brengen? Deze vragen en meer komen tijdens de avond aan bod, en wie weet ontmoet je zelfs Violet, het personage uit de roman Huid en haar, wiens hart je tijdens het spelen van Hartenjager probeert te veroveren met het schrijven van literaire liefdesbrieven.

Reserveren is noodzakelijk, dit kan via de website van SPUI25. Het bijwonen van de lancering is gratis. De app zelf is in de Apple- en Android-store te koop voor 2,29 euro.

Meer informatie

Suzanne Meeuwissen

Contact

Suzanne Meeuwissen

Subsidiespecialist

[email protected]