agenda

Boekhandel Scheltema Amsterdam

Shut Up & Write met Nina Polak

18 mei 2016

Op woensdag 18 mei neemt Nina Polak, auteur van We zullen niet te pletter slaan en een van de geselecteerde debutanten uit de derde lichting van het Letterenfondsdeel, deel aan Shut Up & Write in boekhandel Scheltema in Amsterdam.

Shut Up & Write is een initiatief van Jonas Kooyman: een reeks bijeenkomsten naar New Yorks concept waarbij een groep jonge schrijvers een uur lang in een openbare ruimte in stilte schrijft. Van te voren wordt er kennis gemaakt, na afloop is er de mogelijkheid om het geschreven werk te bespreken. Is schrijven normaliter een geïsoleerde activiteit, bij Shut Up & Write Amsterdam staat het werken in nabijheid van een groep gelijkgestemden centraal. De nadruk ligt op een laagdrempelige sfeer waarin meedoen mogelijk is voor iedereen die zich wilt ontwikkelen op schrijfgebied.

Beginnende schrijvers kunnen zich, samen met een van de acht Letterenfonds-debutanten, in een kleine groep een uur lang buigen over het eigen werk in wording. Daarna is er gelegenheid om in gesprek te gaan met de aanwezige schrijver over zijn of haar werk, debuteren in het algemeen, schrijftips, etc.

Meer informatie: