RSVP

RSVP

Letteren &cetera

Letteren &cetera is een maandelijkse talkshow van het digitale televisiekanaal NPO Cultura i.s.m. het Nederlands Letterenfonds, waarin Kenneth van Zijl steeds drie schrijvers en/of vertalers interviewt over hun jongste boek. U kunt de opname(s) bijwonen door hieronder te reserveren.

Op donderdag 24 september 2015 worden twee edities van het programma opgenomen.

De opname van de eerste talkshow duurt van 17.00 tot 18.30; inloop vanaf 16.30. Kenneth van Zijl gaat in gesprek met schrijfster Tessa Leuwsha over haar nieuwe boek Fansi’s stilte (Atlas Contact), met dichter Hagar Peeters over haar eerste roman Malva (De Bezge Bij) en met Sylvie Hoyinck, literair vertaler Hebreeuws, over de nieuwe roman van Nir Baram (De Bezige Bij).

Inloop voor de tweede editie vanaf 19.00. De opname duurt van 19.30 tot 21.00. Deze editie biedt interviews met Silvia Marijnissen, literair vertaler Chinees, over de roman Sandelhout van Mo Yan (De Geus), met dichter Astrid Lampe over haar nieuwe bundel De Taiga zwijntjes (Singel uitgeverijen) en met Nyk de Vries over zijn roman Renger , die op 27 oktober bij De Arbeiderspers verschijnt.

Publiek is van harte welkom bij de opnames. Gelieve hieronder te reserveren (vanwege het beperkte aantal zitplaatsen). De talkshows worden opgenomen in de bibliotheek van het Nederlands Letterenfonds aan de Nieuwe Prinsengracht 89 te Amsterdam.

De besproken boeken worden tijdens de opnames te koop aangeboden door Athenaeum Boekhandel (pin only) en kunnen desgewenst worden gesigneerd door de schrijver of vertaler.

U ontvangt géén automatische mailbevestiging van uw reservering.
Wel ontvangt u een of enkele dagen voor de opname een herinneringsmail.