RSVP

RSVP

Letteren &cetera

Letteren &cetera is een maandelijkse talkshow van het digitale televisiekanaal NPO Cultura i.s.m. het Nederlands Letterenfonds, waarin Kenneth van Zijl steeds drie schrijvers en/of vertalers interviewt over hun jongste boek. U kunt de opname(s) bijwonen door hieronder te reserveren.

Op donderdag 21 januari 2016 worden twee edities van het programma opgenomen.

Het maximum aantal bezoekers voor de eerste editie is bereikt. U kunt wel nog reserveren voor de tweede editie:

De inloop voor de tweede talkshow is vanaf 19.00; de opname loopt van 19.30 tot 21.00. Deze talkshow biedt interviews met Mensje van Keulen en Marja Pruis over hun beider nieuwe romans - Schoppenvrouw (Atlas-Contact) en Zachte riten (Prometheus) - en met vertaler Adri Boon over de ‘vergeten klassieker’ Hoe ik een non werd van de Argentijnse auteur César Aira (Meulenhoff).

Publiek is van harte welkom bij de opnames. Gelieve hieronder te reserveren (vanwege het beperkte aantal zitplaatsen). De talkshows worden opgenomen in de bibliotheek van het Nederlands Letterenfonds aan de Nieuwe Prinsengracht 89 te Amsterdam.

De besproken boeken worden tijdens de opnames te koop aangeboden door Athenaeum Boekhandel (pin only) en kunnen desgewenst worden gesigneerd door de schrijver of vertaler.

NB U ontvangt géén automatische mailbevestiging van uw reservering.
Wel ontvangt u één of enkele dagen voor de opname een herinneringsmail.