RSVP

RSVP

Letteren &cetera

Letteren &cetera is een maandelijkse talkshow van het digitale televisiekanaal NPO Cultura i.s.m. het Nederlands Letterenfonds, waarin Kenneth van Zijl steeds drie schrijvers en/of vertalers interviewt over hun jongste boek. U kunt de opname(s) bijwonen door hieronder te reserveren.

Op donderdag 21 mei 2015 worden twee edities van het programma opgenomen.

In de eerste editie gaat Kenneth van Zijl in gesprek met Nicolien Mizee over haar nieuwe roman De halfbroer (Nijgh & van Ditmar), met Jan Fontijn over zijn in mei te verschijnen biografie van Jacob Israël de Haan, Onrust (De Bezige Bij) en met Stephan Enter over zijn nieuwe roman Compassie (Van Oorschot). De opname van de eerste talkshow duurt van 17.00 tot 18.30; inloop vanaf 16.30.

Het tweede programma biedt interviews met Arie Storm over zijn in mei te verschijnen roman Maans stilte (Prometheus), met Wouter Godijn over zijn nieuwe poëziebundel De professor en de hyena (AtlasContact) en met Proust-hervertalers Rokus Hofstede en Martin de Haan. Inloop voor de tweede editie vanaf 19.00. De opname duurt van 19.30 tot 21.00.

Publiek is van harte welkom bij de opnames. Gelieve hieronder te reserveren (vanwege het beperkte aantal zitplaatsen). De talkshows worden opgenomen in de bibliotheek van het Nederlands Letterenfonds aan de Nieuwe Prinsengracht 89 te Amsterdam.

De besproken boeken zijn tijdens de opnames te koop (pin only) en kunnen desgewenst worden gesigneerd door de schrijver of vertaler.

U ontvangt géén automatische mailbevestiging van uw reservering.
Wel ontvangt u een of enkele dagen voor de opname een herinneringsmail.