agenda

bij Books & Bubbles in Amsterdam

Shut Up & Write met Rosan Hollak

12 maart 2014

https://www.facebook.com/events/433849290071819/

Op woensdag 12 maart om 19:45 neemt Rosan Hollak, journaliste, redactrice bij NRC Handelsblad en schrijfster van Scherptediepte deel aan Shut Up & Write in boekwinkel Books & Bubbles te Amsterdam.

Shut Up & Write is een bijeenkomst naar New York’s concept waarbij een groep jonge schrijvers een uur lang in stilte schrijft. Van te voren wordt er kennis gemaakt, na afloop is er de mogelijkheid om het geschreven werk te bespreken. In boekwinkel Books&Bubbles in Amsterdam kunnen beginnende schrijvers zich, samen met een van de acht Letterenfonds-debutanten, in een kleine groep een uur lang buigen over het eigen werk in wording. Daarna is er gelegenheid om in gesprek te gaan met de aanwezige schrijver over zijn of haar werk, debuteren in het algemeen, schrijftips, etc.

Het Nederlands Letterenfonds, Shut Up & Write en Books & Bubbles hosten acht speciale edities van Shut Up & Write.

Hollak schreef onder meer voor Trouw, De Groene Amsterdammer en Vrij Nederland. Daarnaast publiceerde ze korte verhalen in de literaire tijdschriften Bunker Hill en Lava, waarvoor ze genomineerd werd voor de Brandende Pen prijs.

Orli Austen

Contact

Orli Austen

Beleidsmedewerker

o.austen@letterenfonds.nl