agenda

bij Books & Bubbles in Amsterdam

Shut Up & Write met Shira Keller

12 februari 2014

https://www.facebook.com/events/582666925120742/

Prijswinnend schrijfster Shira Keller neemt op woensdag 12 februari om 19:45 deel deel aan Shut Up & Write in boekwinkel Books & Bubbles te Amsterdam.

Shut Up & Write is een bijeenkomst naar New York’s concept waarbij een groep jonge schrijvers een uur lang in stilte schrijft. Van te voren wordt er kennis gemaakt, na afloop is er de mogelijkheid om het geschreven werk te bespreken. In boekwinkel Books&Bubbles in Amsterdam kunnen beginnende schrijvers zich, samen met een van de acht Letterenfonds-debutanten, in een kleine groep een uur lang buigen over het eigen werk in wording. Daarna is er gelegenheid om in gesprek te gaan met de aanwezige schrijver over zijn of haar werk, debuteren in het algemeen, schrijftips, etc.

Het Nederlands Letterenfonds, Shut Up & Write en Books & Bubbles hosten acht speciale edities van Shut Up & Write.

In september won Keller de Academica Literatuurprijs, een jaarlijkse prijs voor het beste Nederlandstalige fictiedebuut, met haar roman M. Dit boek verscheen bij uitgeverij Podium. Momenteel werkt Keller ondersteund door een startersbeurs aan een tweede roman, die ook bij Podium zal verschijnen.

Orli Austen

Contact

Orli Austen

Beleidsmedewerker

o.austen@letterenfonds.nl