agenda

bij Books & Bubbles in Amsterdam

Shut Up & Write met Lodewijk Petram

15 januari 2014

https://www.facebook.com/events/685407571484505/

Op woensdag 15 januari verzorgt Lodewijk Petram om 19:45 de aftrap van een speciale reeks van Shut Up & Write in boekwinkel Books & Bubbles te Amsterdam.

Shut Up & Write is een bijeenkomst naar New York’s concept waarbij een groep jonge schrijvers een uur lang in stilte schrijft. Van te voren wordt er kennis gemaakt, na afloop is er de mogelijkheid om het geschreven werk te bespreken. In boekwinkel Books&Bubbles in Amsterdam kunnen beginnende schrijvers zich, samen met een van de acht Letterenfonds-debutanten, in een kleine groep een uur lang buigen over het eigen werk in wording. Daarna is er gelegenheid om in gesprek te gaan met de aanwezige schrijver over zijn of haar werk, debuteren in het algemeen, schrijftips, etc.

Het Nederlands Letterenfonds, Shut Up & Write en Books & Bubbles hosten acht speciale edities van Shut Up & Write.

Lodewijk Petram debuteerde in 2012 met zijn non-fictie werk De bakermat van de beurs, dat een inkijk biedt in het ontstaan van de moderne aandelenhandel in Amsterdam. Het boek werd door het Nederlands Letterenfonds opgenomen in de brochure Quality Non-Fiction from Holland.

Zie ook:

Petram

Orli Austen

Contact

Orli Austen

Beleidsmedewerker

o.austen@letterenfonds.nl