nieuws

Cultuur in Beeld

1 november 2013

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap organiseert op maandag 25 november voor de derde keer de conferentie Cultuur in Beeld. Dit jaar is het thema De Kracht van Cultuur. Wat betekent de maatschappelijke en economische verandering voor de relatie tussen kunst, cultuur en samenleving?

Het ministerie van OCW nodigt u als beleidsmaker, kunstenaar of culturele instelling uit om op 25 november mee te denken over de toekomst van de cultuursector. De jaarlijkse conferentie is een plek waar men elkaar ontmoet, met elkaar in discussie gaat en waar nieuwe ideeën ontstaan over de aanpak van maatschappelijke problemen.

Het programma biedt onder meer een debat over het centrale thema, lezingen, interactieve workshops en een marktplein waar nieuwe ideeën uitgewisseld kunnen worden. De dag wordt afgesloten door filosoof Henk Oosterling en minister Jet Bussemaker, die in gesprek gaan over de veranderende rol van kunst en cultuur in de samenleving. Op de website Cultuur in beeld vindt u het volledige programma en het inschrijfformulier.

De conferentie vindt van 09:30 tot 17:30 plaats in de Fabrique in Utrecht.