agenda

28 augustus en 24-25 september

De Nachtbus van Watershed Eindhoven

28 aug-25 september

Op 28 augustus en op 24 en 25 september vindt het programma De Nachtbus van Watershed Eindhoven plaats. Die avonden rijdt er een retro bus door de stad, langs een speciaal uitgestippeld parcours. Drie schrijvers en muzikanten - elke avond andere! - verzorgen in de bus een bijzondere performance, en gaan in gesprek met de reizigers. De busritten komen tot stand met een tweejarige subsidie van het Nederlands Letterenfonds.

Tijdens de nachtelijke busritten vieren host Juliet Gagnon en haar gasten goede leugens, de fantasie, de illusie en de sterke verhalen. De busritten sluiten aan bij podcastserie De Goede Leugen, waarin in wordt gegaan op de vraag welke rol de leugen speelt in ons dagelijks leven. De podcast bereiden de luisteraar voor op de busrit. De eerste vier afleveringen staan inmiddels online en hebben al enkele duizenden luisteraars getrokken.

De volgende artiesten zijn te gast in bus:

  • 28 augustus – Rico, Lisette Ma Neza & Michelle Samba en Derek Otte
  • 24 september – Lize Spit, Joost Oomen en Lucky Fonz III
  • 25 september – Babs Gons, Raoul de Jong en Tim Knol

Aan boord is plek voor 35 personen, met inachtneming van de huidige coronamaatregelen. Meer informatie over de kaartverkoop en het programma is hier te lezen.