agenda

Avondvullend spoken-wordprogramma met zevengangendiner

Volmondig

23 september 2021 - 26 mei 2022

Woordkunstenaar Luan Buleshkaj presenteert in samenwerking met Theater Walhalla het spoken word-programma VOLMONDIG, een avond vol culinaire en literaire hoogstandjes. De reeks bestaat uit verschillende edities, en ging van start tijdens Poetry International Rotterdam. Volmondig wordt georganiseerd met steun van het Nederlands Letterenfonds uit de regeling Projectsubsidies literaire en literatuur-educatieve activiteiten.

Volmondig biedt niet alleen een literair programma, ook worden de gasten getrakteerd op een vegetarisch zevengangenmenu. Iedere gang gaat gepaard met een andere act. Kortom, een avond vol spoken word, poëzie en woordkunst, om van te watertanden. Volmondig wordt georganiseerd op donderdag 23 september 2021, donderdag 4 november 2021, donderdag 20 januari 2022, donderdag 10 maart 2022 en donderdag 26 mei 2022, in de foyer van Café Walhalla in Rotterdam.

De host Luan Buleshkaj is woordkunstenaar in de breedste zin van het woord, en een gevestigde naam in de spoken word-scene van Nederland. Eerder stond hij op Lowlands, was hij te horen bij Spijkers met Koppen en trad hij op bij het Wintertuin Festival op Curaçao.

Meer informatie