agenda

Dag van de Mensenrechten

Hafsah Mujalli op Who’s Right? Festival - online

10 december 2020

Op donderdagavond 10 december is Hafsah Mujalli te gast op Who’s Right? Dit festival viert jaarlijks dat op deze datum in 1948 de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens (UVRM) werd aangenomen door de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. Hafsah Mujalli zal in het Engels uit haar werk voordragen. Het online programma is gratis te volgen, maar reserveren is noodzakelijk.

Schrijfster Hafsah Mujalli zal enkele van haar zeer korte verhalen voordragen in het Engels. Haar werk houdt het midden tussen proza en po√ęzie en gaat veelal over liefde en de ongelijke verhoudingen tussen mannen en vrouwen.

HafsahMujalli

De avond wordt geopend door Fenna Ulichki (stadsdeelvoorzitter Amsterdam West). Op het programma staan onder meer interviews met activiste Jennifer Brouwer, kunstenares Tinkebell, podcastmakers Damn Honey en Godfrey Lado van het Amsterdams Solidariteits Komitee Vluchtelingen. Daarnaast is er een coronaquiz over mensenrechten en een Activistenbar, waar deelnemers persoonlijke ontmoetingen hebben met activisten.

Het programma duurt van 20.00 tot 22.00 en is te volgen via Zoom. Tickets zijn gratis.

Meer informatie