agenda

Worm, Rotterdam

Frontaal #48: De ruimte

18 oktober 2020

Op zondagmiddag 18 oktober 2020 brengt literair podium Frontaal zijn 48ste programma; dit keer staat het thema ‘De ruimte’ centraal. Schrijvers Walter van den Berg en Thomas van Aalten en dichters Charlien Adriaenssens, Nina Vermeulen en Mia Lodder zijn te gast.

Met onder andere huwelijksmuiterij, droogkomisch drama en toch wel catastrofale gevolgen wordt op deze middag het nieuwste werk van Nederlandstalige schrijvers en performers de ruimte in geslingerd. Walter van den Berg leest tijdens Frontaal voor uit zijn nieuwe roman Ruimte (Hollands Diep), en gaat in gesprek over dit nieuwe boek, vertelt over de ruimte die hij ervaart sinds hij is verhuisd naar een klein dorpje aan de Betuwe en geeft schrijftips. Een vrouw van de wereld, de nieuwe roman van Thomas van Aalten verschijnt deze maand bij Podium. Thomas van Aalten publiceert al ruim vijftien jaar artikelen en romans. Hij duikt in de recente geschiedenis, voegt hier een psychologisch vleugje aan toe en voordat je het weet bevind je je middenin een diepgaand onderzoek over ruimte binnen grenzen.

Frontaal

Literair podium Frontaal programmeert maandelijks aanstormende beroepsschrijvers en gevestigde auteurs samen in één literair programma. Frontaal wil zowel schrijvers als bezoekers met elkaar in contact brengen en maakt literatuur aantrekkelijk voor een breed publiek.

De reeks literaire avonden die Frontaal in 2020 organiseert zijn door het fonds ondersteund vanuit de regeling Incidentele manifestaties en activiteiten.

Tickets kosten € 9 per persoon. Vanwege corona worden er enkel duotickets verkocht en gaat de kaartverkoop geheel online.

Meer informatie