agenda

Dean Bowen, Frank Keizer, Simone Atangana Bekono

Poesiefestival Berlin

5-11 juni 2020

Dean Bowen, Frank Keizer en Simone Atangana Bekono treden op in de online editie van Poesiefestival Berlin, dat van 5 tot en met 11 juni plaatsvindt. Samen met 150 artiesten van over de hele wereld maakten zij vanuit hun woonkamers programma-items voor de 21ste editie van dit jaarlijkse poëziefestival.

Jaarlijks bezoeken zo’n 12.000 à 13.000 mensen het Poesiefestival Berlin. Nu dat vanwege de corona-maatregelen geen optie is, gaat het festival online. Met ondersteuning van het Nederlands Letterenfonds zijn dichters Dean Bowen, Frank Keizer en Simone Atangana Bekono uitgenodigd door het festival.

Dean Bowen en Frank Keizer nemen deel aan ‘Poetry and Activism’ op donderdag 11 juni. Daarnaast is Dean Bowen ook onderdeel van ‘Superpowerpoetry: Spoken Word meets Slam Poetry meets Hip-hop’ op woensdag 10 juni. Simone Atangana Bekono is onderdeel van het programma ‘Die Unerhörte Poesie’ op maandag 8 juni. Alle optredens zijn na afloop terug te vinden in de online mediatheek van Poesiefestival Berlin.

Tijdens de festivalweek zijn de livestreams te volgen via de website, Facebook en YouTube. Na afloop is de content toegankelijk op de website. Het festival is gratis, de organisatie kan worden gesteund met donaties.

v.l.n.r.: Dean Bowen, foto: © Irwan Droog. Frank Keizer, foto: © Koen Broos. Simono Atangana Bekono, foto: © Masha Bakker.

Meer informatie