agenda

Informatieavond in Pakhuis de Zwijger

Answers after Brexit

5 februari 2020

Artistieke ambities in het Verenigd Koninkrijk, ook na de Brexit? Op woensdagavond 5 februari organiseert DutchCulture het evenement ‘Antwoorden na Brexit’ in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.

Het Verenigd Koninkrijk (VK) verlaat de Europese Unie op 31 januari 2020. Een week later organiseert DutchCulture een evenement om het culturele veld te informeren over de impact van het vertrek op culturele samenwerking met het VK. Er zijn verschillende experts aanwezig om samen alle vragen te beantwoorden. De avond begint om 20.00 uur met een panel waarna de informatiemarkt voor individuele vragen doorgaat tot 22.00 uur.

Namens het Nederlands Letterenfonds zal Lucette Châtelain op de informatiemarkt aanwezig zijn voor de beantwoording van literatuur-gerelateerde vragen.

Deelname is gratis, maar plekken zijn beperkt. Meer informatie en aanmelding via DutchCulture.

In aanloop naar Brexit verscheen het magazine ‘North Sea Neighbours’ van de Nederlandse ambassade in het verenigd Koninkrijk over de culturele connecties tussen het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Het blad is als pdf te downloaden via de website van DutchCulture.