nieuws

Bijeenkomst KVB Boekwerk

Innovatie boekenmarkt

20 april 2017

Op dinsdag 16 mei presenteren KVB boekwerk en het Nederlands Uitgeversverbond (NUV) de 15 meest inspirerende startups uit de internationale boekenmarkt voor ondernemers in het Nederlandse boekenvak. De aanmelding is geopend, het aantal plaatsen is beperkt.

KVB Boekwerk en het NUV hebben een scan laten maken van internationale startups in de boekenmarkt. Hierbij zijn 1.800 actieve startups gevonden. Van groot tot klein, van net gestart tot al jaren bezig, van actief tot op sterven na dood. Uit die grote selectie zijn de startups gefilterd die tussen 2014 en 2016 zijn begonnen, van enige omvang zijn en actief naar buiten treden voor klanten, partners of investeerders. Na toepassing van deze criteria bleven er nog 67 over. Hieruit zijn 15 inspirerende internationale startups geselecteerd die relevant kunnen zijn voor auteurs, uitgevers of boekverkopers in Nederland. Uit iedere startup of trend kunnen ondernemers hun eigen lessen trekken of best practices selecteren.

Geïnteresseerden wordt aangeraden per mail te reserveren voor de presentatie die op 16 mei in Amsterdam zal plaatsvinden. Het aantal plaatsen is beperkt.

Meer informatie: