agenda

Geen Daden Maar Woorden Festival

7 nov-8 oktober 2015

http://www.gdmw.nl/

Op 7 en 8 november vindt het Geen Daden Maar Woorden Festival plaats op een geheel nieuwe locatie: het Deliplein op Katendrecht in Rotterdam. Zaterdag van 20:00 tot 00:00 uur, met aansluitend een afterparty, en zondag van 11:00 tot 18:00 uur zullen er verscheidene activiteiten op verschillende locaties op het plein plaatsvinden.

Het programma bestaat uit een mix van jong en gevestigd literair talent, waaronder de dit jaar debuterende Lize Spit en Rebekka de Wit, de Britse schrijvers Karen Hayley en Lemn Sissay, en Erika Meitner uit New York. Daarnaast is er muzikaal theater van Rumble in da Jungle, spoken word van de Britse Polar Bear, interviews met auteurs en dichters en muzikaal vermaak door onder andere singer-songwriters Eefje de Visser en Lucas Hamming. Ook vindt op zaterdagavond de kick-off van Write Now! plaats.

Het Geen Daden Maar Woorden Festival is één van de (inter)nationale literaire festivals die door het Letterenfonds worden ondersteund via de Meerjarige subsidies 2015-2016.